Centre Parcs Januari 2007

28 01 07 23:17 by Erik
Vorige week zijn we een midweekje naar Centre Parcs geweest, naar het park Heijderbos. Wij, Danielle en ik, hadden het er erg goed naar de zin en zoals je op de foto kunt zien, Yanick ook! Het is echt een waterratje.

(meer)

Sinterklaas Hardenberg

16 01 07 21:42 by Erik
Beter laat dan nooit? Laten we het daar maar op houden, maar de foto's van het Sinterklaas feest van de familie Plaggenmarsch met aanhang zijn er eindelijk!

(meer)

Update Yanick 2006

10 01 07 22:53 by Erik
Ik heb vanavond nog wat foto's gevonden van Yanick die vorig jaar nog gemaakt waren. Als het goed is staan nu alle foto's van vorig jaar nu (eindelijk) online!

(meer)

Opmaak Update

06 01 07 21:04 by Erik

De meesten hadden het denk ik al gezien, maar tegelijk met het online komen van deze weblog heb ik ook de opmaak/layout van de site wat veranderd. Vandaag heb ik (hopelijk) alle foto overzichten (series) ook voorzien van de laatste versie.

(meer)