Uitsneeuwende Mist!

30 12 07 22:16 by Erik
Zo noemden ze het fenomeen bij de KNMI, maar het zag er gewoon uit als een laagje sneeuw en dan voornamelijk op de bomen.
Tot Vrijdag was het grauw en grijs, maar Zaterdag scheen de zon plotseling en leek het wel een sprookjesland!Nadat we met z'n drieen een rondje hadden gedaan met de auto, toch besloten 's morgens nog even wat foto's te gaan maken ipv 's middags pas. Gelukkig maar, want het dooide al flink en om 2 uur was bijna alle 'sneeuw' al verdwenen! Toch nog wat mooie plaatjes kunnen schieten.

Midweekje Centreparcs Eemhof

10 12 07 22:00 by Erik
De laatste week van November zijn we er nog een midweekje tussenuit geknepen; lekker even ontspannen in een Centreparcs. Tenminste, dat was de gedachte...... Helaas werden we alle drie ziek in het weekend ervoor, dus het begin was niet helemaal geweldig. Toch maar gegaan, met koorts in de auto gestapt en aan het "avontuur" begonnen. Gelukkig was Yanick al weer wat opgeknapt, was Danielle 's Maandags ook weer redelijk de oude en was dinsdags de griep bij Erik verdwenen, maar de verkoudheid nog lang niet. De rug van Danielle bleef helaas wel lastig doen, wat extra vervelend is als je in een uithoek van het park in een huisje zit :)

(meer)