Opa & Oma Plaggenmarsch op bezoek!

22 07 08 23:37 by Erik
Afgelopen weekend waren Opa & Oma Plaggenmarsch een paar dagen bij ons te logeren. Natuurlijk hebben we toen ook wat foto's gemaakt, maar niet zo heel veel. Met name toen ze even met de kleinkinderen op de bank zaten en toen we samen met Yanick even naar de Loonse en Drunense Duinen zijn geweest. Deze foto's kun je hier bekijken! Wij vonden het in ieder geval erg gezellig en volgens mij zij ook wel :)

Eindelijk nieuwe foto's

02 07 08 23:13 by Erik
Nou, het heeft (weer) eens even geduurd, maar ik heb weer nieuwe foto's online gezet. Tot nu toe had ik de foto's van Yanick en Merijn altijd apart gehouden, maar ik heb nu een mapje "gezin" aangemaakt waar ze door elkaar staan! Dat mapje gezin kun je links in het menu zien staan en daar staan ook nog steeds de links naar de oude foto's van Yanick en Merijn.

Yanick & Merijn op de bank


Ik werk nu van achteren naar voren, dus de laatste foto's eerst en dan (als ik tijd heb) komen de wat oudere foto's nog wel eens. Daarom zit er ook een flink "gat" in de foto's van Yanick :)

Veel kijkplezier!

Erik