(O)pa plaggenmarsch 65!

20 10 11 21:12 by Erik
Op 15 oktober 2012 is opa en papa Plaggenmarsch 65 jaar geworden en dat hebben we natuurlijk gezellig gevierd met de hele familie! We hebben met z'n allen de 'Sahara' bij Ommen een middagje onveilig gemaakt een heel veel plezier gehad samen.


Natuurlijk hebben we die heerlijke middag een heleboel foto's gemaakt!

Loevestein en de Duinen

21:09 by Erik
We hebben nog een stel foto's online gezet van een middagje waarin Papa, Yanick en Merijn naar de Drunense Duinen zijn geweest, terwijl Mama met de vrienden naar een High Tea was.

En ook nog wat foto's van 1 Oktober 2012, toen we 7 jaar getrouwd waren en we met z'n viertjes met het pontje van Woudrichem naar Loevestein zijn geweest om het kasteel van binnen te bekijken, waar ook onze trouwfoto's waren gemaakt. Natuurlijk afgesloten met pannekoeken op de pannekoekenboot daar.

Zomervakantie 2011

21:04 by Erik
Eind Juli zijn we twee weekjes op vakantie geweest: de eerste week naar Limburg en de twee week naar Frankrijk. Natuurlijk hebben we in die vakantie foto's gemaakt, maar die zijn nog niet allemaal uitgezocht helaas.De foto's van de tweede week in Frankrijk staan al wel op de website. Op de terugweg zijn we nog even via Cap Blanc Nez (kaap de witte neus) gegaan wat op de route lag. Dat is het punt bij Calais waar de kanaaltunnel begint en waar je vanaf de Franse krijtrotsen Engeland (Dover) kunt zien liggen.

De foto's van Limburg komen hopelijk ook snel!