Vakantie Frankrijk - Normandie

01 08 12 22:28 by Erik
Deze zomer zijn we voor het eerst wat verder weg geweest voor onze zomervakantie, eerst een week naar Normandie bij de invasiestranden en daarna nog een week naar Bretagne.
De foto's van de eerste week zijn nu uitgezocht en online gezet, de tweede week volgt hopelijk snel.

(meer)

Uitsneeuwende Mist (2012)

05 02 12 21:00 by Erik
Een paar jaar terug hebben we het ook al eens op een Zaterdag meegemaakt: 's avonds erg mistig en in de nacht vervolgens hele strenge vorst, waardoor de mist heel mooi op elk takje en blaadje neerslaat en bedekt met een laagje sneeuw. Als het dan ook nog eens windstil is, er een pak sneeuw ligt en de zon schijnt is Gods natuur wonderbaarlijk mooi om te zien.Hopelijk heb ik het een beetje recht gedaan met deze deze serie foto's.

Zomervakantie 2011 Limburg

18 01 12 22:43 by Erik
Het heeft even geduurd, maar toch nog foto's van onze vakantie in Limburg, waaronder een bezoekje aan de dierentuin: het Gaiapark.

November 2011

18 12 11 21:11 by Erik
Nog even wat foto's toegevoegd die ik in November 2011 gemaakt heb. Een zondagmiddag in een hele kleine wereld, mist langs de maas in Wijk en Aalburg, samen met Yanick en Merijn die dat natuurlijk helemaal geweldig vonden. En op een Zaterdagmiddag ben ik aan het einde van de middag naar de Groesplaat gereden tussen Woudrichem en Sleeuwijk waar ik hoopte wat leuke foto's van de zonsondergang te maken. Dat lukte daar niet echt, maar wel in de polder er vlak bij! Kijk voor de foto's op de link.

(O)pa plaggenmarsch 65!

20 10 11 21:12 by Erik
Op 15 oktober 2012 is opa en papa Plaggenmarsch 65 jaar geworden en dat hebben we natuurlijk gezellig gevierd met de hele familie! We hebben met z'n allen de 'Sahara' bij Ommen een middagje onveilig gemaakt een heel veel plezier gehad samen.


Natuurlijk hebben we die heerlijke middag een heleboel foto's gemaakt!

Loevestein en de Duinen

21:09 by Erik
We hebben nog een stel foto's online gezet van een middagje waarin Papa, Yanick en Merijn naar de Drunense Duinen zijn geweest, terwijl Mama met de vrienden naar een High Tea was.

En ook nog wat foto's van 1 Oktober 2012, toen we 7 jaar getrouwd waren en we met z'n viertjes met het pontje van Woudrichem naar Loevestein zijn geweest om het kasteel van binnen te bekijken, waar ook onze trouwfoto's waren gemaakt. Natuurlijk afgesloten met pannekoeken op de pannekoekenboot daar.

Zomervakantie 2011

21:04 by Erik
Eind Juli zijn we twee weekjes op vakantie geweest: de eerste week naar Limburg en de twee week naar Frankrijk. Natuurlijk hebben we in die vakantie foto's gemaakt, maar die zijn nog niet allemaal uitgezocht helaas.De foto's van de tweede week in Frankrijk staan al wel op de website. Op de terugweg zijn we nog even via Cap Blanc Nez (kaap de witte neus) gegaan wat op de route lag. Dat is het punt bij Calais waar de kanaaltunnel begint en waar je vanaf de Franse krijtrotsen Engeland (Dover) kunt zien liggen.

De foto's van Limburg komen hopelijk ook snel!

Vakantie Zeeland (Juni 2011)

27 07 11 22:10 by Erik
Toch nog gelukt! De foto's van ons weekje in Zeeland van afgelopen Juni nog net online gekregen voordat we weer op vakantie gaan.

Je kunt de foto's van onze vakantie in Roompot park Schelde Veste te Breskens allemaal hier bewonderen.Het was een onvergetelijke week aan zee.... (meer)